Kreet Rosin-Pindmaa. Reiki, EFT, mõtteväljaravi

*Terapeut, EFT ja Reiki kursused, ühismeditatsioonid, seminarid
*Mitmete raamatute autor ja kaasautor

https://www.teadlikareng.com/

Kreet on Holistilise Teraapia Instituudi lõpetanud terapeut ja vaimsete praktikate õpetaja, kes aitab erinevate tehnikate (sh EFT, Mõtteväljaravi, Tulevikuteraapia ja Reiki) abil inimestel toime tulla erinevate õppetundidega, mida Elu pakub kas siis haiguse, keerulise situatsiooni või sassis suhte näol. Kreet usub, et kõikide väljakutset pakkuvate olukordade taga on ühe komponendina peidus mittepiisav iseenda väärtustamine ning vajadus mingi õppetund ära õppida. Olles aastaid inimesi aidanud on ta jõudnud veendumuseni, et ei ole ühtegi ravimatut seisundit, on vaid mõned ravimatud inimesed, kes ei soovi terveneda või kes väldivad vastutuse võtmist oma isikliku reaalsuse eest ning ei võta vaevaks teha tööd iseendaga.

Osalejate kommentaarid:

Katrin:
Olin lugenud raamatuid „Iga sinu tunne loob sind ennast“ ja „Teejuht tööks iseendaga“, mille autorid on Kreet Rosin ja Mai-Agate Väljataga. Mai-Agate loengutel olin käinud, aga Kreet Rosina omadel mitte. Tema rahateemalisele seminarile sattusin alles hiljuti. Ja kohe hakkasid mu elus rahad liikuma! Algpõhjus: enda ja oma töö väärtustamine. Seni olin ikka eestlaslikult tagasihoidlik olnud: mis nüüd mina… Olin valmis kõiki aitama, unustades enda. Kreet tegi puust ja punaseks, mil viisil me oma energiat tuulde raiskame. Ostsin pärast loengut ka tema raamatu „Mina olen väärtuslik“. See on mul veel pooleli, aga mõju on märkimisväärne.

2018-07-03T13:01:25+03:00